Szeptember közepén ünnepelte negyed évszázados jubileumát az AVALON Rent A Car(e). A Lázár Lovasparkban megrendezett eseményen a vendégek az elmúlt 25 év sikereinek felidézése mellett a lóerő többféle formáját is élvezhették.

A magyar piacon 25 éve jelen lévő, magyar tulajdonú AVALON Rent A Car(e) számos szakmai elismerést szerzett. 2013-ban az „Év Autókölcsönzője” szakmai díjat az AVALON társtulajdonosa és ügyvezetője, Sződi János vehette át, majd 2019-ben ugyanezt a díjat Nagy Vendel üzletágvezető kapta meg. A céget 2024-ben a "Legjobb mobilitási szolgáltató" kategóriában Business Excellence díjjal tüntették ki. Az AVALON szakmai kiválóságát bizonyítja az is, hogy Sződi János 2019 óta tölti be a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége elnöki tisztjét.

 

avalon-rent-a-care-szodi-janos, Fotó: Grósz Balázs
Sződi János, az AVALON Rent a Car(e) társtulajdonos-ügyvezetője (Fotó: Grósz Balázs)



A Lázár Lovasparkban megtartott születésnapi rendezvényen a cég munkatársai és vendégeik változatos programokon vettek részt: a lovaskocsikázás, a látványos lovasbemutatók, valamint a GAZ 66 teherautós extrém erdei szafari különleges élményeket kínált mindenkinek. A résztvevők élvezhették a tradíciók és az izgalmas kalandok világát, ahol a múlt és a jelen találkozott.
 

avalon-rent-a-care-gaz66, Fotó: Grósz Balázs
Extrém erdei túrára indulnak az ünneplők egy GAZ 66-tal (Fotó: Grósz Balázs)


A nap végén az AVALON Rent A Car(e) izgalmas hírt is megosztott a résztvevőkkel: az AVALON 2024 októberében Győrben bővíti telephelyeit, ahol továbbra is a „Rugalmasság éjjel-nappal” szlogen jegyében várja ügyfeleit.
 

avalon-rent-a-care2, Fotó: Grósz Balázs
Negyed évszázados az AVALON Rent A Car(e) (Fotó: Grósz Balázs)

 

Az esemény méltó lezárása volt a cég eddigi útjának, amely során az AVALON Rent A Car(e) nemcsak a magyar piac meghatározó szereplőjévé vált, de sikeresen építette ki jó hírnevét és kiváló kapcsolatait ügyfeleivel. A 25. évforduló így nem csupán a múlt sikereinek megünneplése volt, hanem a jövőbe vetett bizalom és a további közös célok felé tett lépés is.

Forrás: https://turizmus.com/cikk/kozlekedes/25-eves-az-avalon-rent-a-care