Az alábbi cikk jelent meg az Avalon részvételével a turizmus.com - oldalán
Kiadónk idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a shortlistre bejutott legjobb mobilitási szolgáltatókat mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbra!

A jelölteknek a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri ítéli oda a szakmai díjakat. Azonban minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet kiadónk, a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre voksolni a június 3-én lezáruló szavazáson az esemény weboldalán lehet.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb mobilitási szolgáltató

AVALON Rent a Car(e)

Az AVALON Rent a Car(e) ahogy a neve is mutatja, a klasszikus „Rent a Car” szakmát képviseli elsősorban napi, heti bérlésekkel. Éjjel-nappal rugalmas, saját üzemeltetésű CallCenterrel 0-24-ben szolgálják ki az ügyfeleik igényét. Autóbérlés szolgáltatásukat, 60 percen belüli budapesti és reptéri házhozszállítással egészítik ki.

buex_mobilitas

AVALON Rent a Car(e)

Fotó: AVALON Rent a Car(e)

Cégük élen jár a digitalizációban és a papírmentességben. Bérleti szerződéseiket a helyszínen tableten kötik meg, azokat e-mailen keresztül küldik el az ügyfeleknek azonnal, a számlákkal együtt. A „rugalmasság éjjel-nappal” jegyében sofőrszolgálattal, éjjeli autófelvétel és leadás kiegészítő szolgáltatással állnak több, mint negyed százada az ügyfeleik rendelkezésre.


Avis Magyarország Autókölcsönző

Az Avis Autókölcsönző a nemzetközi márka kizárólagos hazai képviseleteként, 17 vidéki (legújabb debreceni repülőtéri irodával) valamint 3 budapesti irodával, az egyik legnagyobb országos autókölcsönző hálózatot működteti Magyarországon, 1969 óta. Folyamatosan megújuló, változatos bérautó flottájukban megtalálható kis-, közepes- és felsőkategóriás személyautó, 7 személyes egyterű, 9 személyes minibusz és kombi autó.

buex_mobilitas

Avis Magyarország Autókölcsönző

Fotó: Avis Magyarország Autókölcsönző

Vállalati és egyéni ügyfelek eseti, középtávú és tartós bérleti igényeinek kiszolgálása mellett hazai központú nemzetközi foglalást, és sofőr szolgáltatást is nyújtanak. 2023-ban – az autókölcsönzők között elsőként – vezették be MDMS alkalmazásukat, mely forradalmi megoldást kínál a károk kezelésére, a legmagasabb szintű átláthatóságot biztosítva ügyfeleik számára.

 

wigo carsharing

A wigo carsharing innovatív, minőségi és elérhető autós mobilitást nyújt kötöttségek nélkül magánszemélyeknek és üzleti felhasználásra egyaránt, így egyszerűen jobbá teszi a mindennapos közlekedést.

buex_mobilitas

wigo carsharing

Fotó: wigo carsharing

A wigo teljes mértékben digitális szolgáltatását igénybe vevő felhasználók száma 2024-ben átlépte a 115.000 főt, akik közül több mint 30.000 az elmúlt 1 évben csatlakozott. Ők a közel 100 km2-es budapesti zónában 500 megosztott autó közül választhatnak, egyetlen applikációval. Az ügyfelek pár perctől több óráig, akár több napra is igénybe vehetik a sokszínű flotta modelljeit, céljuknak megfelelően.

forrás: https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/business-excellence-dij-2024-szavazzon-a-legjobb-mobilitasi-szolgaltatora-1192415